Opremanje i adaptacije kupaonice

 SANITARIJE-KUPAONSKI ORMARIĆ

Montaža kupaonskog ormarića na kupaonski zid od kermaičkih pločica.Pločice probušene vidija borerom , utiplani nosači i pozicioniran ormarić.Centrirano horizontalno i vertikalno libelom.Spojen napon za rasvjetu i utičnicu.

Sanitarije tuš kabine

Montaža staklene tuš kabine 90×90 . Postavljeni su konstrukcija-alu profili na zid uz precizno mjerenje i prijmjenu libele u horizontalnom i vertikalnom položaju. Profili su utiplani u zid a donji profil zalijepljen montažnim kitom i silkonom na korito tuš kade. Kada smo dobili ispravnu poziciju profila postavljeno je staklo tuš kabine. Silikonske brtve umetnute su u utore i ubačeno staklo čime je stvorena nepropusna cjelina koja je nužna nakon što se kabina stavi u funkciju . I najmanja nepravilnost prilikom montaže i redoslijeda bila bi dovoljna da tuš kabina bude propusna za vodu. Na kraju su stavljena vrata i ručkice. Montaža je završena a kabina nepropusna i u najtežim uvjetima eksploatacije.

Zidna obloga kamen

Postojeći šank od knaufa smo obložoli u dekoratoni kamen. Knauf podloga je impregnirana radi boljeg prijanjanja ljepila za kamen. Nakon sušenja nanosimo ljepilo i iskrojene ploče kamena. Svaki red je po potrebi fiksiran (dok ljepilo ne prihvati). Jednaki razmaci među pločama kamena osigurani su plastičnim križićima. Prethodno iskrojeni kamen složen je i zalijepljen a nakon sušenja svi spojevi su popunjeni tako da smo dobili homogenu cjelinu, estetski oblikovano i čisto. Na koncu smo postavili ukrasne lajsne.