Popravak namještaja i drugih stolarskih proizvoda

 Montaža kuhinja i elemenata

Kuhinju kupljenu u salonu namještaja dobili smo u kartonu. Nakon raspakiravanja montažu započinjemo donjim elementima. Sastavljen je korpus donih elemenata, postavljen na zadane pozicije centara (odvoda i dovoda). Osiguran je dostatan prostor za smještaj budućeg sifona odvoda. Nakon toga pristupamo krojenju radne ploče koja je prothodno pažljivo izmjerena i postavljena u buduću radnu poziciju. Izrezan je otvor za korito sudopera te otvor za ugradbenu grijaću ploču štednjaka na struju. Rez koji je nastao nužno se zaštićuje nanošenjem sanitarnog transparent silikona. Nakon sušenja fiksira se korito sudopera i grijača ploča štednjaka. Sve skupa se postavlja na zadanu poziciju i sa kontra strane fiksira iver vijcima (radnu ploču za korpus). Nakon toga montiramo sifon sudopera i spajamo na odvod, spajao ploču štednjaka na naponsku mrežu. Nakon toga postavljamo vrata, lajsne i ručkice. Gornje elemente sličnim redoslijedom sastavljamo i postavljamo na nosivu šinu na zidu koju smo prethodno utiplali u zid. Svi elementi su dovedeni u libelu, podešeni zazori i pantovi. Kuhinja je sastavljena, isprobana nepropusnost odvoda i sifona te funkcija slavine i štednjaka.

Montaža kuhinjskog štednjaka

Montaža kuhinjskog šetdnjaka u prethodno sastavljenu kuhinju, ugradbeni šeterdnjak. Fiksinranje u otvoe i spajanje na naponsku i plinsku mrežu. Kontrola propustnosti i testni rad.

Montaža nape

postavljanje na zadanu poziciju uz prethodno određivanje centra. Bušenje rupa, montaza tijela nape. Montaza namjestaja iko nape-ako se radi o ugradbenoj napi. Spajanje dimovoda i naponske mreze. Kontola rada i funkcija.