Stolarski radovi
Kućni majstor VINKOVCI - VUKOVAR - OSIJEK
Stolarski RADOVI
  • Montaža namještaja
  • Popravci namještaja
  • Zamjena dijelova namještaja ili izrada novog  

     

  • Postavljanje polica
  • Pregradnja ostava i šupa
  • Montaža prozora i vrata
  • Izrada namještaja i kuhinja po mjeri
MONTAŽA I SKLAPANJE GOTOVOG NAMJEŠTAJA

Namještaj (kuhinjski, kupaonski, sobni) koji kupujemo gotov potrebno je sklopiti u cjelinu.Iako postoje sheme montaže, sklapanju namještaja je potrebno posvetiti pozornost i odraditi ga stručno kako bi namještaj bio funkcionalan i ne bi dolazilo do oštećenja. Većina komada namještaja ima nekoliko varijanti montaže te je moguće zabunom primijeniti pogrešnu skicu. U tom slučaju postavljene tiple i elemente potrebno je vaditi iz pogrešno umetnutog otvora te se time riskira oštećenje materijala i spojnih elemenata.Nabavka rezervnih dijelova, u slučaju pogreške, značajno je umanjena.Stoga je potrebno ne griješiti i raditi stručno.

POPRAVCI NAMJEŠTAJA

Tijekom vremena dolazi do oštećenja namještaja te je potrebno izvršiti popravke, dorade ili preinake.

Popravci: promjena pantova, promjena vodilica ladica, popravci podnica, zamjena dijelova iveral ploha, zamjena ručkica, najčešće su intervencije popravaka namještaja.

Dorade: zamjena gotovih ploha (dijelova namještaja) onima veće kvalitete i boljeg izgleda, dodavanje ladica i pretinaca, promjena fronti, zamjena okova za one veće kvalitete.

Preinake: odnose se na promjenu funkcije nekog dijela namještaja, npr. pretinac zamjenjujemo prostorom ladica, dodajemo vješalice i sl.

ZAMJENA DIJELOVA NAMJEŠTAJA ILI IZRADA NOVOG

Nefunkcionalne ili dotrajale dijelove namještaja moguće je zamijeniti čime vraćate namještaju prijašnju funkcionalnost ili ako imate potrebu postojeći namještaj možemo ”osvježiti” tako da izmijenimo određene dijelove (npr. fronte, ručkice…) čime uz minimalna ulaganja dobivate novi izgled vašeg namještaja. Uz postojeće dijelove namještaja moguće je dograditi nove kompatibilne elemente te dobiti nove funkcije i nov izgled namještaja.

POSTAVLJANJE POLICA

Potreba za policama proteže se na cijelo kućanstvo: od kupaonice, preko dnevne sobe do kuhinje. Kupljene ili ručno rađene, svejedno. Police montiramo tako da zadovoljavaju potrebe naručitelja te budu čvrste i sigurne. Ovisno o podlozi, primjenjuje se prikladna tipla i vijak.Policu je potrebno postaviti u prostor simetrično i u libelu.

PREGRADNJA OSTAVA I ŠUPA

Ako imate potrebu pregraditi Vašu ostavu ili šupu možemo to učiniti na način i materijalom koji odaberete. Bilo da se radi o drvetu ili metalu pregradnjom dobivate prostor koji je primjeren Vašim potrebama. Moguće je ugraditi police koje možete prilagođavati svojim potrebama ili ih po potrebi možete ukloniti.

MONTAŽA PROZORA I VRATA

Montiramo prozore i vrata i nakon ugradnje završno obrađujemo špalete. Od demontaže starih prozora do postavljanja novih, sa završnom obradom. Ključ u ruke.

Kućni majstor stolarski radovi
Kućni majstor stolar, Osijek - Vinkovci - Vukovar
Kućni majstor stolar
0
Popravka ove godine
0
Novih klijenata ove godine
0
I više zadovljnih klijenata
Koje su prednosti naših usluga?
prikladna cijena i garancija
za izvedene radove
Na pravom ste mjestu, mi smo specijalisti za sve vrste majstorskih radova koji spadaju u domenu popravaka koje mnogi nazivaju sitnim popravcima. Uštedite vrijeme i novac…za nas ne postoje sitni poslovi... I najmanji zahvat za nas je dostojan vrhunske profesionalne pažnje i najvišeg standarda kvalitete. !
kućni majstor vinkovci-vukovar-osijek
zovite 24/7
091 605 6206
Imate pitanja za nas?
pošaljite nam poruku